Tudástár

 

A hazai fejlesztésű TravelTel egy forradalmian új egyedi és világszínvonalú telefonszolgáltatás, mely ötvözi korunk legújabb telekommunikációs vívmányainak előnyeit. Így Ön mindenből csak a legjobbat kapja, és mostantól alacsony tarifával, rendkívül kedvező áron beszélhet, ahol és ameddig csak kedve tartja (részletes percdíjak).

 

Saját 21-es hívószám

 

A TravelTel szolgáltatással Ön saját nomadikus (helytől független) hívószámot kap, mellyel nincs helyhez kötve, így a világ bármely pontján kezdeményezhet telefonhívásokat és Önt is elérik ezen a számon. A híváskezdeményezés valamint fogadás a világ bármely pontján roamingdíjtól mentes.

 

Számvásárlás és egyenlegfeltöltés, egyenleg információk

 

Regisztrációt követően Ön saját webes felületén a "Műszerfal" menüpontban igényelhet (egy vagy akár több) hívószámot. A hívószám igénylés díja bruttó 1800 Ft melyhez több feltöltő csomagunk közül választhatja ki az Ön számára szükséges indulóegyenleget. A feltöltött összegtől függetlenül a kiválasztott hívószámot 365 napig tartjuk fent, mely periódus minden feltöltésnél újraindul. Saját 21-es hívószámait, azok egyenlegét, feltöltését, és hívásnaplóját könnyedén menedzselheti weboldalunkon keresztül.

 

Telefonálás internetkapcsolaton keresztül (VOIP)

 

A TravelTel VOIP alapú szolgáltatás, mely internetkapcsolaton keresztül teszi lehetővé a hívások kezdeményezését és fogadását bármely irányba/irányból. Ezáltal a telefonálás megvalósulhat szinte bármely olyan eszközön mely internetkapcsolattal rendelkezik (Android, IOS, Pc és Laptop eszközök).

 

Platformok - kliens programok, beállítások

 

A TravelTel szinte bármely platformon használható legyen az Android IOS vagy Windows operációs rendszert futtató mobil eszköz, illetve asztali vagy hordozható számítógép. Ezen eszközökre kliens alkalmazást telepítése lehet szükséges, melyről további információkat az alábbi lineken talál: Kliens beállítások

 

A kliens programok számos olyan funkciót tesznek lehetővé melyekkel még kényelmesebb a telefonálás (pl.: integrált névjegyzék, hívásnapló, hívás értesítők stb.) 

 

Hívószám és egyenleg kezelés

 

Saját webes fellületen kezelheti a fiókjához tartozó telefonszámokat és azok egyenlegét. Egy fiókból akár több telefonszámot is menedzselhet, időről időre különböző összegekkel töltheti fel az egyes hívószámokat, valamint részletes információkat kaphat az azokról indított hívásokról és hívások időtartamáról, költségéről.  

 

Mi szükséges hozzá?

 

  • Internetkapcsolat (mobilnet vagy wifi, mellyel nincs helyhez kötve. Amennyiben csupán helyhez kötve használná, bármilyen stabil internetkapcsolat.) iOS / Android / Windows okos eszköz vagy számítógép (PC / Laptop).
  • Kliens alkalmazás letöltése és beállítása (részletes útmutatónkért kattintson ide)

 

Külföldre uzatok, hogyan létesítsek internetkapcsolatot?

 

Amennyiben Ön külföldön nyaral vagy üzleti útra indul, a TravelTel a legjobb utitárs ahhoz, hogy mindig elérhető legyen. Mivel a szolgáltatás internetkapcsolaton keresztül valósul meg, az alábbi javaslatokkal törekszünk segíteni a külföldön való internetkapcsolat létesítését:

 

  • Wifi kapcsolat: a legtöbb szállódában ingyenesen vagy kisebb összegért vehető igénybe, továbbá számos vendéglátóhelyen (kávézók, étteremek) biztosítanak internet hozzáférést.
  • Helyi SIM kártyák: külföldön vásárolhatók olyan helyi SIM kártyák, melyek adatforgalmat is magukban foglalnak, így megfelelő internetkapcsolatot biztosíthatnak ahhoz, hogy Ön kényelmesen használja a TravelTel szolgáltatását külföldi tartozkodása alatt.
  • Wifi HotSpot: a wifi hotspot egy olyan eszköz melyben SIM kártya helyezhető (fentiek szerint érdemes pár hétig használható helyi SIM kártyát vásárolni) és útválasztóhoz (router) hasonló műkédése alapján internetelérést biztosít azon eszközöknek melyek vezeték nélkül csatlakoznak hozzá. Így ha Ön családjával, barátaival, vagy kollégáival utazik egy hotspot biztosíthatja mindannyiuk számára a szükséges internetkapcsolatot. 

 

 

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

 

Amennyiben további kérdése vetődne fel szolgáltatásunkkkal kapcsolatban, vagy segítségére lehetünk a számvásárlás, egyenlegfeltöltés vagy épp a kliensprogramok beállításában, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Elérhetőségeinket itt megtalálja.

Kedvező percdíj

A TravelTel ügyfeleként kedvező percdíjért beszélhet. Bárhonnét indíthat és fogadhat hívást.

Bármilyen eszközről

Android, iOS Windows Phone, PC vagy laptop, szinte bármilyen platformon telefonálhat.

0-24 ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk 0-24 órán keresztül áll az Ön rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Külföldön-Belföldön

Szolgáltatásunkkal belföldön és külföldön is jelentős összegeket spórol meg.

Szolgáltatások

saját hívószám

Ügyfeleinknek saját (21-es) hívószámot biztosítunk, mely bármely külső hálózatból elérhető.

hívás beállítások

A kliens programok számos funkciót kínálnak, melyekkel még kényelmesebbé tehető a telefonálás.

egyenleg nyilvántartás

Webes fellületünkön pontosan nyomon követhető az aktuális egyenleg és a korábbi hívások költsége.

hívásnaplózás

Nem csak a telefonon, hanem a felhasználói fiókból is elérhető hívásnapló.

több hívószám kezelése

Egy felhasználói fiókból akár több hívószámot is kezelhet így a költségek egy helyen kontrollálhatók.

rugalmas feltöltőcsomagok

Feltöltés során számos opció közül választhat 1800, 3600, 5400 vagy 7200 Ft értékben.